Головне

В Азарова пустять на Євро-2012 більше 6 мільярдів гривень

13.12.2010 18:14 546 0

У 2011 уряд виділить Нацагентству з Євро-2012 6 мільярдів 541 мільйон гривень.

Про це йдеться у проекті бюджету на 2011, внесеному на розгляд Верховної Ради, повідомляє сайт парламенту.

"За бюджетною програмою "Організаційне забезпечення підготовки та проведення в Україні Євро-2012" видатки загального фонду проекту бюджету складають 6 мільйонів 256 тисяч гривень", - йдеться у пояснювальній записці до документу.

Водночас за єдиною бюджетною програмою виконання Державної цільової програми з питань підготовки та проведення в Україні Євро-2012 передбачено 6 мільярдів 81 мільйон гривень, "які будуть спрямовуватись на підготовку основних інфраструктурних об'єктів та здійснення необхідних організаційних заходів для належного проведення чемпіонату".

"За рахунок зазначених коштів буде забезпечено завершення підготовки та введення в експлуатацію 2 стадіонів - по вулиці Стрійській-Кільцевій у Львові та НСК "Олімпійський", завершено підготовку до проведення Євро-2012 4 міжнародних аеропортів - "Бориспіль", "Львів", "Харків", "Донецьк", - йдеться у документі.

Також планується завершити тренувальну базу для команд-учасниць чемпіонату на базі спортивного комплексу Національного університету державної податкової служби у Ірпіні, а також розширення у містах, приймаючих чемпіонат, електро- та автомобільного парку для забезпечення надання послуг громадського транспорту.

Крім того, у проекті держбюджету за бюджетною програмою виконання боргових зобов'язань за кредитами, залученими під держгарантії, що використовуються для реалізації Державної цільової програми підготовки та проведення Євро-2012 по загальному фонду передбачені видатки у сумі 416 мільйонів.

Українська правда

Коментарі ()