Головне

Голова фан-клубу "Карпат": Серед фанатів існує максимальне несприйняття Євро

24.12.2011 14:15 370 0
Голова фан-клубу "Карпат": Серед фанатів існує максимальне несприйняття Євро

Наразі в Україні існують проблеми у стосунках між футбольними фанатами та міліцією, що серйозно впливає на ставлення та підготовку вболівальників до ігор внутрішньої першості та чемпіонату Європи.

Про це розповів офіційному сайту "Карпат" керівник ГО "Завжди вірні" Тарас Павлів, якого у фанатському середовищі більше знають як Гладіатора.

"Ситуація полягає в тому, що наразі у нас нема обумовленої співпраці з дирекцією "Арени Львів". На даний час "Карпати" орендують цей стадіон, зіграли лише один матч, тож поки що наша співпраця не налагоджена. Оптимальним вирішенням цього питання може стати встановлення колонок, які б допомагали в озвученні. Лише тоді буде змога організувати п’ять тисяч людей, адже повірте, це дуже складно", - почав він.

"Щоб народ підтримував команду в одному пориві, потрібно докласти величезну кількість зусиль. Але ми також повинні мати повагу до тих людей, вони теж хочуть хоч якось підтримати команду. Крім того, в цьому сезоні ми запровадили таке правило, що квитки можуть придбати лише фани. Це дуже важливо для солідної підтримки", - вважає Павлів.

Щодо стосунків з клубом, то для фанатів головне, щоб керівництво "Карпат" не керувало ними і не брало під контроль, тоді все буде добре.

"Зайвим прикладом невзаємодії клубу і фанатів стала нещодавня ситуація з фанатами київського "Динамо", які через неорганізованість клубу, через відсутність заявки так і не змогли потрапити на матч з харківським "Металістом". Це свідчить про проблеми в середині клубу. В нас таких інцидентів не буває. Якщо клуб нам сприятиме, ми будемо допомагати і йому. На даний час стосунки з керівництвом у нас дуже хороші", - запевнив він.

"Як фанати "Карпат" ставляться до Євро-2012? Серед фанатів існує максимальне несприйняття Євро. У першу чергу через те, що наша міліція весь час намагається якось принизити нас, покарати за будь-яку дрібницю. Вони б хотіли посадити нас в клітку і вже після Євро випустити". - переконаний він.

"Саме через ці дії людей в синьому у фанатів виникає до них шалена зневага і несприйняття. Ми, фанати, завжди дамо їм відсіч. На Євро головною проблемою будуть не фанати, а саме міліція. Вони не готові до таких чемпіонатів. Так, на згаданому вже матчі з київським "Динамо" фани зі столиці надиміли на новому стадіоні. Хоч це не була якась запланована акція, але можна розцінити ці дими як протест діям нашої міліції", - натякнув Павлів.

Коментарі ()