Головне

Варшавський стадіон таки відкриють 29 січня

27.01.2012 17:09 450 0
Варшавський стадіон таки відкриють 29 січня

Проведенню церемонії відкриття Національного стадіону у Варшаві вже нічого не загрожує. Урочистості, як і планувалося, відбудуться у неділю, 29 січня.

Про це стало відомо у п’ятницю, 27 січня, під час прес-конференції, у ході якої організаторам події була видана згода на проведення масового заходу.

Голова Департаменту з безпеки та Управління з надзвичайних ситуацій міської ради Єва Гавор продемонструвала документ, згідно з яким дозволяється проведення великого шоу відкриття стадіону. Позитивні рішення видали пожежна та санітарна служби міста.

"Організатори відкриття Національного стадіону подали всі документи, необхідні для видачі дозволу на проведення масового заходу", - сказала вона.

Урочистості з нагоди відкриття останньої з восьми арен майбутнього Євро-2012 розпочнуться у неділю о третій годині дня за місцевим часом та триватимуть п’ять з половиною годин.

Наразі на арені тривають приготування до урочистої події - зокрема, йде процес монтажу сцени, прибирання територій, завершено впорядкування спортивного майданчику, стверджує 2012ua.net.

Коментарі ()