Головне

Блохін: Ейфорії немає, були помилки, треба підвищувати реалізацію

13.06.2012 20:38 453 0

Футбол, котрий показала збірна України у кінцівці матчу зі шведами був далеким від ідеального і тренер з командою це розуміють.

Про це головний тренер команди Олег Блохін сказав на прес-конференції, що відбулася сьогодні в Києві, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Після гри зі шведами я завіз команду на базу. У когось були відновлюючі процедури, у когось - робота, але потім я хлопців відпустив. На базі команда знову зібралася сьогодні з ранку. Провели медобстеження. В усіх хлопців нормальний стан", - почав він..

"Що стосується психології, то буквально зараз був розбір нашого матчу зі Швецією. Не сказав би, що це була упереджена розмова. Так що ніякої ейфорії немає. Останні 10 хвилин в матчі зі Швецією могли звести нанівець ту роботу, яку команда виконувала 80 хвилин", - вважає фахівець.

За його словами, команду може оцінювати будь-хто, але у Блохіна своє бачення стосовно продемонстрованого футболу.

"Ми припускалися помилок: і таких, що можна виправити, і таких, які виправити неможливо, просто нема часу, я про його брак вже казав. Ну і, звичайно, вплинуло те, що команда грала вже на втомі, і те, що 70 тисяч глядачів гнали хлопців вперед", - зізнався Олег Володимирович.

"Краща була гра або гірша - це залежить від журналістів, їх справа оцінювати. Ми ж маємо підвищити реалізацію, адже не можемо дозволити собі втрачати три-чотири нагоди за матч", - підкреслив тренер.

"Є дрібні проблеми, але, думаю, що до гри з Францією усі наші футболісти будуть готові", - резюмував Блохін.

Коментарі ()