Головне

Євро-2012. Група A. Польща і Греція відкрили турнір бойовою нічиєю. ВІДЕО

08.06.2012 18:00 373 0
Євро-2012. Група A. Польща і Греція відкрили турнір бойовою нічиєю. ВІДЕО

Національні команди Польщі і Греції у Варшаві дали початок Євро-2012. І якщо вірити спортивній приказці: "Як змагання почнеш, так його і проведеш", то чемпіонат нас чекає захоплюючий.

Адже у першій грі було все, чого бажає душа простого уболівальника: боротьба на кожному метрі поля, два вилучення, два голи, нереалізований пенальті і цілий шквал емоцій. Поляки на правах господарів більше домінували, але футбольний бог не завжди посміхається сильнішим.

Греки в перші сорок п'ять хвилин матчу завдали всього два удри по воротах Щесни, а от господарі, активно використовуючи фланги, вже до 17-ї хвилини спромоглися відкрити рахунок. Після пропущеного м'яча, здавалося, у підопічних Фернанду Сантуша нема іншого вибору, як іти шукати щастя біля воріт Щесни, однак атакувальні дії у еллінів не клеїлися.

А під завісу першого тайму тріщину дали і оборонні редути - на 44-й хвилині Папастатопулос, рятуючи свою команду від небезпечного виходу Муравського, "напрацював" на другу жовту і залишив свою команду в меншості. Був ще в кінці тайму спірний епізод в штрафному майданчику поляків, коли м'яч влучив у руку захиснику, але арбітр вирішив відкласти інтригу на другу половину, і не призначив пенальті.

У перерві тренер греків вгадав із заміною, випустивши на поле Салпінгідіса, який вже на 50-й хвилині гри зрівняв рахунок. І тут почалося найцікавіше. Поляки, які ще не встигли оговтатись від пропущеного м'яча, повінстю віддали ініціативу пасивному в першій половині гри супернику. Греки йшли вперед і супер-шанс для них створив голкіпер господарів, який зупиняючи вихід сам на сам все того ж Саллінгідіса, зіграв  не за правилами.

Однак, схоже, футбольний бог сьогодні вирішив не підтримувати жодну зі сторін, тому що реалізувати одинадцятиметровий Карагунісу не вдалося. До самого завершення матчу обидва суперники намагалися вирвати перемогу, проте у останні хвилини вже змирилися з нічийним результатом і догравали матч. Бо нічия - не поразка, і все ще можна виправити у наступних іграх.

 
POLAND 1-1 GREECE Match highlights HD Euro2012... по vik2003

Коментарі ()