Головне

Київська влада вважає, що досвід Євро допоможе столиці розвинути туризм

11.07.2012 22:12 437 0

Досвід проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року буде використаний Києвом для подальшого розвитку туристичного напрямку.

Про це заявив заступник голови столичної міськдержадміністрації Олександр Пузанов.

За його словами, депутатам Київради буде запропоновано внести зміни до структури КМДА, утворивши на базі Головного управління з питань підготовки та проведення в Україні Євро-2012 нову структуру, яка опікуватиметься туристичною сферою – Управління туризму Київської міської державної адміністрації.

"Київ гідно провів Євро-2012. Усі заходи, пов’язані з чемпіонатом, пройшли на високому організаційному рівні. У цьому є неодмінна заслуга фахівців профільного управління. Однак, після завершення чемпіонату з метою оптимізації структури міська влада ініціюватиме створення Управління туризму на базі Головного управління з підготовки Євро", - сказав чиновник.

"Я впевнений, що кадровий потенціал цього управління зможе забезпечити реалізацію Стратегії розвитку Києва до 2025 року в частині покращення туристичної привабливості столиці", – розповів Пузанов.

Він додав, що у зазначеному управлінні працювали досвідчені фахівці, переважна більшість яких володіє іноземними мовами, має досвід роботи з міжнародними організаціями, проведення міжнародних виставок, промоційних заходів тощо, пише ukraine2012.gov.ua.

Коментарі ()