Головне

Колосков: Платіні втомився від проблем в Україні та Польщі, тому і вирішив проводити масштабне Євро-2020

17.11.2012 09:23 429 0

Пропозиція Мішеля Платіні провести Євро-2020 у багатьох країнах-господарях спричинене втомою від проблем із підготовкою Євро-2012.

Таку думку висловив багаторічний член Виконкому УЄФА росіянин В'ячеслав Колосков.

"Припускаю, що Платіні досі перебуває в непростому стані - у зв'язку з проведенням Євро-2012 в Польщі і на Україні, адже турнір до останнього моменту знаходився під загрозою зриву. Він так перенервував, що хотів би у майбутньому уникнути подібних проблем", - почав Колосков.

"Адже він не раз бував у Польщі і на Україні - то поля не готові, то стадіони ... Не раз зустрічався з главами держав. У 2016-му у Франції, де пройде наступний Євро, все буде нормально, а от з 2020-м треба щось робити". - вважає він.

За його словами, за старої схеми Виконком УЄФА міг би, слідуючи останнім тенденціям віддавати Євро країнам, де треба вдосконалювати інфраструктуру, і не тільки футбольну.

"Обрати, умовно кажучи, Туреччину, Грузію або Казахстан. Там необхідні гігантські капіталовкладення плюс неспокійна міжнародна обстановка", - нагадав росіянин.

"І логіку Платіні я розумію. У 2020-му - ювілейний чемпіонат, 60 років з дня проведення першого Кубка Європи, і провести турнір в європейських столицях - благородна і цікава ідея. Такий турнір принесе великі гроші", - цитує Колоскова sovsport.ru.

Коментарі ()