Головне

Дюріца: "Розуміли, що Україна почне пресингувати з перших хвилин"

09.09.2014 02:34 427 0

Тренерський штаб і футболісти збірної Словаччини добре вивчили гру України.

Про це після перемоги своєї команди над збірною України заявив захисник національної команди Словаччини Ян Дюріца, передає кореспондент Чемпіона.

"Ми розуміли, що Україна грає в домашніх стінах, тому відразу почне пресингувати з перших хвилин матчу. Але ми добре розібрали гру вашої збірної, аналізували сильні і слабкі сторони української команди", - сказав він.

"Ми знали, що ваша збірна будує гру через фланги, тому ми просто надійно прикрили ці зони. Наприкінці зустрічі нам вже було важко, адже Україна посилила тиск на наші ворота і у підсумку забила гол. 

Що я думаю про цей незарахований гол? Я вважаю там був фол у нападі. Нашому голкіперу завадили вибити м'яч, тому на мою думку арбітр прийняв правильне рішення, не зарахувавши цей гол", - зазначив захисник.

Дюріца також додав, що Словаччина дуже поважає українську збірну.

"Ми добре знали, що у вас дуже хороші футболісти, сильна збірна, ми навіть не розраховували на якусь легку проугулянку, але у нас є також певні якості. Розумієте, на відміну від України у нас багато гравців грає клубах інших країн", - зауважив футболіст словацької команди. 

"Я щасливий, що ми сьогодні перемогли, але це тільки початок. Через місяць нас вдома чекає Іспанія, потім виїзд до Мінська на матч з Білорусією. Звичайно ще треба трохи порадіти, але потрібно рухатися далі", - підсумував Дюріца.

Коментарі ()