Головне

Грозний: Не варто критикувати збірну України

15.10.2014 11:01 323 0

Головний тренер Говерли В'ячеслав Грозний закликав утриматися від критики збірної України після перемоги в матчі відбірного турніру Євро - 2016 над Македонією (1: 0).

"У збірної України вже є свій фірмовий стиль, і Фоменко не хоче перекладати колектив на інші рейки, справедливо вважаючи, що і в цій формації можна брати очки, - цитує Грозного "Спорт-Экспресс в Украине". - Від добра добра не шукають - цей склад прекрасно діяв в останній кваліфікації, і Фоменко, паралельно вводячи нових виконавців, просто не бачить сенсу в якихось істотних змінах.

Давайте постараємося уникнути критики національної команди України. Якщо ми несхвально відгукуэмося про збірну, яка зуміла добитися максимуму, то що тоді говорити про тих же росіян, які не зуміли обіграти Молдову.

На жаль, в рядах наших уболівальників і фахівців є немало людей, які завжди засуджуватимуть збірну, як би та не зіграла. Мені здається, що змагатися в красномовстві і якихось оцінках треба на внутрішньому, клубному рівні. У свою чергу, національна футбольна дружина, навпаки, повинна стати об'єднуючим чинником. Повірте, збірній у всі часи потрібна підтримка - це наша команда, і ми усі, без яких-небудь виключень, причетні до її успіхів і невдач".

Коментарі ()