Головне

Україна має право розраховувати на вихід у фінальну частину Євро- 2016, - Павелко

15.06.2015 09:57 614 0

Гравцям національної збірної України з футболу було дуже складно показати свою найкращу гру у матчі з Люксембургом після важкого сезону.

Так президент Федерації футболу України Андрій Павелко прокоментував результат матчу відбору до Євро-2016 між цими командами.

"Думаю, що зараз у мене самі почуття, адже це перший офіційний матч збірної для мене у якості президента ФФУ. Ми виграли з рахунком 3:0 - для усієї країни. Звичайно, гравцям було дуже складно показати свою найкращу гру після важкого сезону, але у перерві хлопці зібралися та показали, що в Україні дуже сильна збірна", - сказав він.

За словами керманича ФФУ, Україна має право розраховувати на вихід у фінальну частину чемпіонату Європи 2016 року.

"Хочу подякувати львівським уболівальникам, які показали європейську підтримку. У нас не було навіть приводу, щоб обговорювати з інспекторами матчу з УЄФА поведінку фанатів. Ми побачили прекрасну, правильну та сильну підтримку трибун", - зауважив Фоменко.

"Ми бачили відеозвернення футболістів. Я думаю, що вболівальники їх почули, й історія Олімпійського більше не повториться. За це низький уклін усім людям, які були на матчі, - цитує його dynamo.kiev.ua.

Окрім того, Павелко заявив, що у Федерації футболу України завжди готові матеріально підтримувати гравців збірної України.

"У нас завжди є можливість фінансово заохочувати футболістів, але наші гравці розуміють, що зараз не час говорити про гроші. Вони розуміють, що зараз футбол є мало не єдиним приводом для радості звичайних громадян нашої країни. Наші гравці не виходять за певні межі стосунків, за що я їм дуже вдячний", - пояснив він.

"Тут є повне взаєморозуміння! Матеріальна винагорода обов'язково буде, але воно не повинна стояти вище за результат", - заявив Павелко.

Коментарі ()