Головне

Потрібно показати свої найкращі футбольні якості, увійти до історії, - Павелко

10.10.2015 06:22 581 0

Після матчу з Македонією очільник ФФУ Андрій Павелко привітав збірників з перемогою і подякував за хорошу гру та результат.

У свою чергу футболісти сказали, що це подарунок на день народження. Павелко пожартував і зазначив, що повним цей подарунок буде після матчу з Іспанією, в якому хлопцям по силам вибороти позитивний результат

Про це після зустрічі повідомив сам президент Федерації футболу України, передає зі Скоп'є кореспондент Чемпіона.

"Я висловив подяку, що сьогодні кожен зробив усе. Що у нас є така можливість вийти та довести, що наша команда готова їхати у Францію та представляти нашу країну на найвищому європейському форумі", - сказав він.

"І звичайно ж, я подякував їм і побажав, щоб вони не знижували відчуття перемоги", - відразу ж додав Павелко.

Очільник ФФУ зауважив, що він зустрінеться з командою ще і напередодні вирішальної зустрічі з Іспанією, щоб обговорити певні деталі.

"Поговоримо, що тільки у їхніх силах можливість ощасливити нашу країну та наших уболівальників", - заявив він.

"Я підкреслив, що у кожного гравця є шанс пройти європейський цикл. Якщо здається, що сьогодні тобі 25-26 років, то у наступному циклі це вже буде 30. А це вже зовсім інші можливості проявити себе. Потрібно показати свої найкращі футбольні та спортивні якості, увійти до історії. І вони це пам'ятають, і повинні пам'ятати, виходячи на поле", - пояснив Павелко.

Керманич Федерації футболу зазначив, що підсумком усього цього має стати вихід у фінальну частину Євро-2016.

"А тут - один крок. Думаю, всім хотілося б, щоб ми у понеділок нашим великим 12-м гравцем зробили все, щоб наша команда показала найкращий футбол, що ми бачили. А підсумком став вихід на Євро", - підсумував він.

Коментарі ()