Головне

Павелко: Розмірковувати про жереб, хороший він чи поганий - поки передчасно

12.12.2015 21:32 706 0

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко прокоментував підсумки жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи 2016 року, за результатами якого "синьо-жовтим" дісталися у суперники збірні Німеччини, Польщі та Північної Ірландії.

"Вплинути на жереб неможливо, тому розмірковувати, хороший він чи поганий - поки передчасно. Це буде видно лише за підсумками групового етапу. Під час кожної зустрічі з нашими гравцями я їм кажу: "Хлопці, це Євро! Це ваш шанс вписати свої імена в світову історію".

Тим більше, у такий важкий для України час. Коли у наших громадян так мало приводів для радості, коли кращі сини країни щоденно проливають кров у зоні АТО за рідну землю. Усі українці дуже сильно потребують перемог головної команди країни!

Після проходження плей-офф нас приймав Президент України Петро Порошенко. Хлопці на собі відчули підтримку першої особи країни і, скажу вам, це їх надихнуло. Нинішня збірна вже продемонструвала, що здатна ламати найнеприємніші традиції. 18 років ми жили з прокляттям плей-офф. І коли перемога як ніколи виявилася потрібною Україні, хлопці віддали всі свої сили на полі і здобули путівку на Євро.

Сподіваюся, що з таким завзяттям і прагненням до перемоги збірна гідно виступить у Франції і покаже, що Україна - країна-переможець!", - цитує Павелка офіційний сайт ФФУ.

Коментарі ()