Головне

Євро-2016. 1-й тур. Група C. Польща - Північна Ірландія 1:0. Нудна перемога "білих орлів"

12.06.2016 21:34 9345 0
Євро-2016. 1-й тур. Група C. Польща - Північна Ірландія 1:0. Нудна перемога "білих орлів"

Збірна Польщі здобула мінімальну перемогу над дебютантом Євро - збірною Північної Ірландії. Звичайно, цей матч не претендував на видовищність і на велику увагу з боку глядачів. Але такої відверто нудної гри ніхто не міг передбачити... Підопічні Майкла О'Ніла славляться своєю надійною грою в обороні, а у складі поляків грає один з найкращих форвардів сучасності Роберт Левандовськи.

Поляки на правах фаворитів із самого початку тиснули на захист "зелено-білих". Здавалося, що "північноірландське залізо" було готове до такого натиску, тому спокійно відбивало всі зазіхання на ворота свого голкіпера. Найактивнішим у складі "біло-червоних" був Якуб Блащиковськи, який провалив перші 10 хвилин матчу, а потім все ж таки відшукав свою гру.

Старався розпечатати ворота британської команди й Аркадіуш Мілік, який змарнував вбивчу нагоду на 30-й хвилині першого тайму. Варто відзначити юне дарування польської збірної - Бартоша Капустку. На відміну від Роберта Левандовськи, який повність провалив цей матч, Капустка був дуже активним на полі.

 Світлину взято з telegraph.co.uk

Другий тайм, як і перший, пройшов повністю під диктовку "білих орлів". Підопічні Навалки забили гол на 51-й хвилині. На двох "зобразили" все ті ж Блащиковськи і Мілік.

Північноірландці час від часу старалися виходити у контратаки, але їм банально не вистачало швидкості та майстерності. Гравці, які вийшли на заміну, так і не змогли освіжити гру. Поляки, таке враженя, вже берегли сили на наступний матч зі збірною Німеччини, граючи обережно і впевнено.

 Світлину взято з telegraph.co.uk

Отож, наступний матч Північна Ірландія зіграє зі збірною України. І хто знає, як все відбуватиметься у даному матчі, адже підопічним О'Ніла вже немає чого втрачати. Можна з впевненістю заявити, що непоступлива команда з Британії постарається схопитися за останній шанс на цьогорічному Євро.

Безкомпромісний ірландський характер ще має бути показаний на Євро-2016. Підопічним Фоменка не варто недооцінювати "острів'ян" і на повну готуватися до матчу з ними. А про бойовий заряд і готовність перед матчем зі збірної Польщі не може бути і мови.

Учасники Євро-2016. Знайомтесь, Польща: "Білі орли" з мріями про плей-офф

Учасники Євро-2016. Знайомтесь, Північна Ірландія: Сенсація чи закономірність?

Коментарі ()