Головне

Євро-2016. 1-й тур. Група F. Австрія - Угорщина 0:2. Угорці шокували Das Team

14.06.2016 18:33 5308 0
Євро-2016. 1-й тур. Група F. Австрія - Угорщина 0:2. Угорці шокували Das Team

Збірна Угорщини створила чергову сенсацію на Євро-2016. У поєдинку з командою Австрії, яку експерти вважають одним із реальних претендентів на перемогу в турнірі, угорці показали клас і здобули переконливу перемогу.

Цей поєдинок став 138 в історії австрійсько-угорських протистоянь. При цьому, в фінальній частині великих турнірів команди грали лише один раз - в 1934 році на чемпіонаті світу, і тоді перемогу здобула команда Австрії.

Загалом, на Угорщину мало хто ставив у цій грі. Банально, по складу Австрія на дві голови переважає свого суперника. Один Алаба коштує дорожче, ніж вся угорська команда. Але, як показала сьогоднішня гра, цього виявилося замало.

Австрійці дуже потужно розпочали гру, і вже на 34-й секунді матчу все той же Алаба влучив у стійку. Проте, Угорщина була готова до такого перебігу подій, десь потримала м'яч, десь перетерпіла, і ближче до середини перших 45-ти повністю вирівняла гру.

Світлина УЄФА

При цьому, Угорщина непогано виходила від оборони в атаку, чого не скажеш про суперника. Алаба був майже непомітним, а більшість гостроти біля воріт 40-річного рекордсмена Кірая була створена після дальніх ударів.

В першій половині уболівальники на стадіоні в Бордо так і не побачили забитих м'ячів. А от друга половина видалася більш цікавою і напруженою. Спочатку на 62-й хвилині австрійці провалилися в центрі оборони і Солоі, вийшовши сам на сам переграв голкіпера.

Після цього у Das Team почали здавати нерви, і вже за кілька хвилин вона залишилася у меншості. Захисник Динамо Александар Драгович в штрафному суперника дуже грубо зіграв у атаці, отримав другу жовту і пішов додивлятися гру на трибуни.

Залишившись у більшості, Угорщина не почала "сушити" матч і грати по результату. Навпаки - команда кинула великі сили на атаку. При цьому, австрійцям фактично не було чого втрачати, тому в кінцівці гра пішла на зустрічних курсах.

Світлина УЄФА

В одному з таких моментів оборона австрійської збірної знову провалилася після контратаки, а свіжий Штибер, який вийшов на заміну, опинився сам на сам з воротарем. Варто відзначити, що Альмер в цьому епізоді далеко вийшов з "рамки", чим і скористався Штибер, який "парашутиком" опустив м'яч йому за спину.

У підсумку, збірна Угорщини здобула історичну перемогу - вперше за тридцять років команді вдалося взяти три очки на великому міжнародному турнірі. В наступному турі команда Бренда Шторка зіграє проти збірної Ісландії, а на австрійців чекає протистояння з португальцями.

Знайомтесь, Австрія: Історичний шанс для Das Team

Учасники Євро-2016. Знайомтесь, Угорщина: Чи стануть нинішні "мадяри" "могутніми"?

Коментарі ()