Головне

Євро-2016. 3-й тур. Група F. Угорщина - Португалія 3:3. Чергова сенсація від аутсайдера

22.06.2016 21:36 8082 0
Євро-2016. 3-й тур. Група F. Угорщина - Португалія 3:3. Чергова сенсація від аутсайдера

Збірна Угорщини стала творцем чергової сенсації на Євро-2016. Груповий етап, на якому перед стартом турніру команді пророкували останнє місце, команда завершила на першому місці, не програвши жодного поєдинку. А в останньому турі команда Бернда Шторка показала настільки класну гру, що ледь не відправила збірну Португалії додому.

У цій грі угорці ще раз підтвердили давній футбольний постулат, який говорить, що "порядок б'є клас". Угорщина, яка по підбору гравців значно поступається своєму опоненту, більшу частину ігрового часу вела поєдинок першим номером і постійно змушувала Роналду і компанію відігруватися. І хай моментами угорцям щастило, але це - частина футболу, яка зазвичай на стороні того, хто на неї заслуговує.

Світлина УЄФА

Матч для Португалії розпочався дуже невдало - уже на 20-й хвилині Гера, прийнявши м'яч на груди за штрафним, другим дотиком поклав його у мертву для голкіпера зону під самісіньку стійку. Португалії треба було відігруватися, але попереду в першій половині гра у команди Сантуша не йшла. Нані постійно не вистачало точності, а Роналду надійно був закритий оборонцями.

Однак, в кінцівці перших 45-ти Португалія все ж зрівняла. Роналду віддав класний пас до штрафного на Нані, який з гострого кута за рахунок своєї індивідуальної майстерності все ж зміг переграти Габора Кірая. На перерву команди пішли за нічийного рахунку, а в другому таймі створили щось неймовірне.

Світлина УЄФА

Уже через хвилину після відновлення гри Джуджак ударом зі штрафного з рикошетом від захисника забив другий м'яч. Однак, буквально через три хвилини Роналду в своєму стилі ефектно п'ятою переправив м'яч у сітку після передачі з флангу. Але і на цьому команди не зупинился, і голепад в грі продовжився.

Ще через три хвилини м'яч опинився у сітці воріт Руя Патрісіу. І знову рикошет, цього разу від Нані, дезорієнтував воротаря після удару Джуджака. Однак, Португалія знову відігралася менше, ніж через десять хвилин - головою забив Роналду після навісу Куарежми, який буквально перед цим вийшов на поле. А ще через дві хвилини угорці мали забивати четвертий, але після удару Елека м'яч влучив у каркас воріт.

Світлина УЄФА

Ближче до закінчення матчу обидві команди набігалися, а тому відверто грали по результату. Португалія не хотіла ризикувати, тримаючи в голові нічию в грі Австрії та Ісландії, яка виводила її в плей-офф з другого місця. Однак, в паралельній грі острів'яни виграли на останніх хвилинах, а тому до плей-офф з другого місця виходять саме вони. Ну а Роналду і компанія також Францію поки не залишають, пройшовши в наступний раунд з третього місця.

Знайомтесь, Португалія: Не Роналду єдиним

Знайомтесь, Угорщина: Чи стануть нинішні "мадяри" "могутніми"?

Коментарі ()