Головне

Євро-2016. 1/8 фіналу. Англія - Ісландія 1:2. Додому Варді і Руні

27.06.2016 23:50 17334 0
Євро-2016. 1/8 фіналу. Англія - Ісландія 1:2. Додому Варді і Руні

Збірна Англії продовжує розчаровувати своїх фанатів на чемпіонатах Європи. Поразку від Ісландії в 1/8 фіналу ЧЄ-2016 для англійців ганебною і не назвеш, оскільки дуже класно виглядала команда з країни вулканів з населенням у 300 тисяч чоловік. Це поразка безхарактерної та ніякої Англії. 

Лише вихід Ісландії на Євро-2016 - це вже був успіх для цієї команди, а прохід у чвертьфінал турніру та ще й перемога над Англією стане національним святом. Вівторок, 28 червня, в Ісландії офіційний вихідний день - це все буде для святкування перемоги над Англією. До речі,  на Євро-2016 Ісландію приїхали підтримати 15% жителів цієї країни.

Сам же старт матчу з Англією вийшов для островітян неприємним. На 4-ій хвилині суддя ставить пенальті у ворота Ісландії. З 11 метрів Руні пробиває низом у кут воріт і без шансів для голкіпера 1:0. Довго святкувати "левам" не довелося. На шостій хвилини вкидання аута ісландцями в штрафну, потім пішла скидка у воротарський майданчик, де на випередження зіграв Сігурдссон, який і замкнув передачу - 1:1.

 

Англія після пропущеного голу пішла вперед і пропустила другий м`яч. На 18-ій хвилині Харт не справився з ударом Сігторссона і м`яч закотився у ворота - 2:1. Такого Англія не очікувала. Підопічні Ходжсона побігли вперед, але Ісландія була готова дати бій Англії, яку вважали одним з фаворитів Євро-2016.

Ісландці окрім віданної гри в захисті ще й добре контратакували. Англія цього вечора була бита командою із серцем і душею з населенням як місто Житомир.

Другий тайм вийшов і зовсім провальним для англійців. Команда відіграла 45 хвилин практично без моментів біля воріт Ісландії. Не допоміг вихід на поле і Варді. Провалив цей матч як все Євро і Вейн Руні. Ісландія до грала матч гідно. І ще мала кілька нагод, щоб збільшити рахунок, але Англію вже рятувала чудова гра Харта.

У чвертьфіналі Євро-2016 Ісландія буде грати з Францією і для цієї маленької країни та чудової збірної, це новий виклик і результат тут не на першому місці, для ісландського народу, в першу чергу.

 

Учасники Євро-2016. Знайомтесь, Англія: Чи виправдають леви сподівання цього разу?

Учасники Євро-2016. Знайомтесь, Ісландія: "Наші хлопці" їдуть до Франції

Коментарі ()