Головне

Ольга Харлан – найкраща спортсменка України в червні

01.07.2014 14:21 338 0

За рішенням Національного олімпійського комітету України найкращою спортсменкою першого літнього місяця названо фехтувальницю Ольгу Харлан.

Наставника спортсменки Артема Скорохода визнано найкращим тренером червня.

Зазначимо, що Ольга є абсолютною рекордсменкою з отримання подібних престижних нагород Національного олімпійського комітету, що започатковані в 2005 році.

Найкращою спортсменкою Ольга Харлан стає вже всьоме.

Олімпійська чемпіонка Пекіну-2008 та бронзова призерка Лондона-2012 невпинно продовжує підтверджувати своє лідерство на міжнародній арені.

Черговим досягненням в кар'єрі 23-річної шаблістки став блискучий виступ на чемпіонаті Європи з фехтування, що відбувся у французькому Страсбурзі.

На першості Старого Світу Ольга Харлан виборола золоту медаль в індивідуальній першості, що стала для спортсменки четвертою поспіль нагородою найвищого гатунку на змаганнях чемпіонату Європи, а також разом з партнерками по збірній - Ольгою Жовнір, Оленою Вороніною та Галиною Пундик виборола ще й бронзу в командних змаганнях.

Наразі Харлан продовжує очолювати рейтинг шаблісток Міжнародної федерації фехтування, повідомляє прес-служба НОК України.

Коментарі ()