Головне

На етапі кадетського циклу у Софії українські шаблісти тричі піднімалися на п'єдестал

08.11.2016 13:51 224 0

5-6 листопада відбувся етап кадетського циклу з фехтування на шаблях у столиці Болгарії.

У перший день відбулися індивідуальні змагання серед юнаків та командні серед дівчат, де українські спортсменки завоювали срібло, інформує сайт Національної федерації фехтування України.

Українська команда у складі Олександри Явник, Ірини Пізнюр, Валерії Гнідашевої та Дар'ї Гонцової отримали перший номер і почали боротьбу за нагороди відразу в 1/8 фіналу, де впевнено перемогли представниць Сінгапуру.

Далі українки без проблем розібралися з румунками, а у півфіналі взяли гору над туркенями - 45:27.

У драматичному фіналі українські шаблістки одним ударом поступилися першій команді Румунії - 44:45.

Команді Україна-3 у складі Богдана Боговіна, Євгена Довгаля, Антона Лифара та Даніеля Єременко вдалося піднятися на п'єдестал пошани, завершивши свій виступ на другому місці.

В 1/16 фіналу майбутні володарі срібла зустрілися зі ще однією українською командою, за яку виступали Євген Корнієнко, Андрій Сластін, Гліб Столярчук і Тимур Терзі. Зустріч завершилася впевненою перемогою України-3 з рахунком 45:21.

Далі Боговін, Єременко, Довгаль і Лифар виграли у команди Румунії, а у боротьбі за потрапляння в 1/4 турнірної таблиці взяли гору над господарями турніру.

У півфіналі змагань українці зуміли перемогти команду Великобританії. А от у фіналі українські шаблісти програли першій команді Румунії.

В індивідуальних змаганнях Дар'я Гонцова по черзі перегравала своїх суперниць. А от у фінал їм не вдалося пробитися - шлях перегородила лідер кадетської румунської збірної Сабіна Мартіс, яка взяла гору над представницею України 15:10.

Коментарі ()