Головне

Збірна українських шпажисток виграла бронзу на етапі кадетського циклу

17.01.2017 15:16 423 0

Командні змагання у Братиславі, які відбулися у межах етапу кадетського циклу з фехтування на шпагах, завершилися для жіночої збірної України третім місцем у загальному медальному заліку.

Команда в складі Анастасії Конрад, Анастасії Зеленцової, Дар'ї Садової й Анни Чернишової почала боротьбу за нагороди найвищого ґатунку відразу з 1/8 фіналу.

На цій стадії українки здобули розгромну перемогу над збірною Туреччини з рахунком 45:10, інформує офіційний сайт Національної федерації фехтування України.

Далі вони впевнено обіграли представниць Японії з рахунком 45:29. У півфіналі Конрад, Зеленцова, Садова та Чернишова не впоралися з угорками, поступившись із рахунком 29:45.

Таким чином, українські фехтувальниці могли розраховувати тільки на бронзу турніру.

У поєдинку за третє місце збірна України зустрілася з румунськими шпажистками. Протягом усієї зустрічі наші спортсменки вели у рахунку, але мало не впустили цю перевагу в останньому бою.

Румунка зуміла завдати 12 уколів проти 8 від Чернишової. Однак останнє слово все ж було за представницею нашої команди. Таким чином, поєдинок закінчився з рахунком 45:44 на користь українок.

Командна першість серед юнаків завершилася для України без медалей. Максим Карюченко, Назар Кожин, Дмитро Самойлов і Данило Гойда фінішували на десятому місці у підсумковій класифікації.

Коментарі ()