Донадоні щасливий з програшу

17 Серпня 2006

Новий тренер італійської збірної Роберто Донадоні вважає, що його експериментальний склад в Ліворно перевершив його очікування, не дивлячись на поразку 0:2 від Хорватії.

Копіюючи поразки своїх попередників, тренерів чемпіонів світу Енцо Беарцоти та Марчелло Ліппі, Донадоні привів команду до сумного початку, отримавши два м'ячі від Едуардо Да Сілви та Луки Модріча.

Проте Донадоні залишився задоволений побаченим: "Я й не сподівався, що ми будемо виглядати так добре. Всі зіграли дуже добре, і це дає надію, що, коли повернуться до основного складу чемпіони світу, вони зіграють ще краще під їхньою опікою.

Нападник "Ліворно" Крістіано Лукареллі мав нагоду відчути значну підтримку своїх фанів, але вважав за потрібне більше слідувати настановам свого колишнього клубного тренера.

Він також визнав, що склад збірної, який 2 вересня вийде проти збірної Литви, буде значно відрізнятися. "Ми знали, що ми не перша італійська збірна, і було важко зробити щось більше, ніж ми зробили, - зазначив Лукареллі. Ми зробили для тренера все у найкращому вигляді. Це було досить складно для 22 гравців, які ніколи не виступали у збірній і мали лише кілька днів на збори, щоб показати себе у першій команді. Гравці основи тільки прибули з Чемпіонату Світу й справді хотіли відпочити. Італія — чемпіон світу, отже, тепер всі команди будуть хотіти перемогти нас хоча б тільки з цієї причини. Ми поки що показали все, що маємо у своєму арсеналі.

Пилип Шевчук
редактор розділу азартних ігор