Несмачний розповів, чому не співає гімн України

25 Лютого 2007

Під час матчів чемпіонату світу з футболу в Німеччині та й після товариських ігор збірної України більшість українських уболівальників задавалися запитанням, чому всі гравці під час виконання гімну тримають руку на серці і навіть дехто співає гімн, а хтось намагається це робити, плямкаючи губами, а захисник Андрій Несмачний - це все показово ігнорує.

Виявляється, що вся справа в релігії. В інтерв'ю програмі "100% Динамо", яка виходить на телеканалі "Мегаспорт", Несмачний розповів наступне.

"Уся справа в тому, що я та мої батьки вже давно є Свідками Ієгови. І наша релігія не дозволяє нам возвеличувати будь-кого, а тим більше прапор чи гімн, чи тримати руку на серці. Уся честь і слава належить Богу, тобто Ієгові. Я не хочу робити те, що роблять всі", - сказав Несмачний.

Також лівий захисник "Динамо", який нині відновлюється після травми, розповів про подробиці свого невдалого переходу в "Блекберн" і про те, що англійці вибачилися перед ним.

"Я пройшов медогляд у "Блекберні" і мені сказали, що я на 100% підхожу клубу. Пізніше вже у "Динамо" прийшов факс, де "Блекберн" вибачався переді мною та київською командою за те, що зірвався мій трансфер, оскільки замість мене вони придбали лівого захисника із "Ліверпуля".

Пилип Шевчук
редактор розділу азартних ігор