Українська правда

Суркіс знайшов для розіграшу Кубка України спонсора

Сергей Шемшученко — 6 травня 2008, 14:37

5 травня, в Будинку футболу відбулася прес-конференція з нагоди підписання спонсорського контракту між Федерацією футболу України та її давнім партнером - компанією "Датагруп", яка протягом найближчих п'яти років буде Титульним спонсором Кубку України.

Компанія "Датагруп" отримала право внести свій логотип у назву турніру, який під час проведення фінального матчу розіграшу-2007/08 і впродовж чотирьох наступних сезонів буде офіційно йменуватися "DATAGROUP - Кубок України з футболу".

У свою чергу Володимир Лашкул, відповідаючи на запитання журналістів щодо вартості квитків на фінал Кубку України-2008, зазначив: "Я впевнений, що встановлені ціни, які, до речі, узгоджувалися з міською владою Харкова, є абсолютно адекватними. Адже це - головний матч турніру, перепустки на який користуються величезним попитом. Ринок диктує свої умови. Недарма телеканал ICTV вперше в історії Кубку заплатив чималу суму за право трансляції вирішального поєдинку. Стосовно квитків, то більшість з 1100 найдорожчих - по 300 гривень - вже розкуплено. Тому навряд чи нас очікує гра за напівпорожніх трибун", - резюмував голова правління ЗАТ "Україна Футбол Інтернешнл".

www.ffu.org.ua