Українська правда

Террі сподівається на "Віган"

Сергей Шемшученко — 6 травня 2008, 22:06

Після того, як "Челсі" забезпечив продовження чемпіонської гонки до самого останнього дня, капітан команди Джон Террі закликав колишнього захисника "Манчестер Юнайтед" Стіва Брюса зруйнувати надії його колишнього клуба на завоювання титулу, коли в неділю діючі чемпіони приїдуть у Віган.

Террі, чия команда буде приймати "Болтон" у той час як "Юнайтед" відправиться на "Джей Джей Бі Стедіум", в інтерв`ю The Telegraph сказав: "Віган" набрав гарний хід. Вони приїхали на "Брідж" і видали дуже гарний виступ, і з тих пір грали непогано".

Вони будуть вершителями долі у прем'єр-лізі, і вийдуть на матч із бажанням обіграти "МЮ". Ми працювали на межі сил весь рік, і ми будемо дуже розчаровані, якщо такого бажання в них не буде.

На цих вихідних ми бачили багато команд, що обіграли набагато більш сильні команди, і вони намагалися зробити це навіть незважаючи на те, що їм не було за що битися.

"Віган" убезпечив себе від вильоту, і я сподіваюся, що під керівництвом такого відмінного тренера, як Стів Брюс, вони будуть грати на перемогу. У нас же буде складний домашній матч із "Болтоном". Якщо виграємо, то в нас будуть дуже гарні шанси".

Террі також розповів, що розмова в роздягальні "Челсі" у перерві матчу вселила енергію в його команду, додавши: "Часом у першому таймі ми виглядали повільними, а в перерві трохи підбадьорилися. Нам потрібно було вигравати, щоб натиснути на "МЮ".