Українська правда

Червоненко готує "дорожню карту" з підготовки до Євро-2012

Сергей Шемшученко — 12 травня 2008, 16:52

Нацагентство з питань Євро-2012 на основі пропозицій міністерств та місцевих органів самоврядування розробило проект Комплексного плану заходів з підготовки до чемпіонату на 2008 рік, який передало на погодження до Кабінету Міністрів України. В документі детально виписані завдання, які поставлені в плані підготовки до Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012, конкретні строки і виконавці по кожному об'єкту інфраструктури. Про це ZAXID.NET повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Для створення дорожньої карти з підготовки до чемпіонату на 2008 рік Нацагентство, як координуючий орган, консолідувало інформацію, подану дванадцятьма міськими і обласними радами приймаючих міст та всіма залученими до підготовчого процесу центральними органами влади - Мінтрансом, Мінмолодьспортом, МНС, СБУ, МВС, МОЗ, Мінкультури, Мінрегіонбудом, Держкомтелерадіо, Укравтодором та іншими відомствами.

Комплексний план підготовки України на 2008 рік охоплює ключові об'єкти, які будуть активно задіяні при проведенні чемпіонату (стадіони, тренувальні бази, аеропорти, готелі).

Поряд з основними об'єктами інфраструктури чемпіонату, Комплексний план передбачає роботи для підвищення туристичної привабливості України - реконструкцію музеїв, театрів, парків культури та відпочинку.

www.zaxid.net