Українська правда

Анелька назвав помилкою свій перехід з "Арсеналу"

Сергей Шемшученко — 3 червня 2008, 14:26

Ніколя Анелька заявив, що його кар'єра змінилася в гіршу сторону після того, як він прийняв рішення залишити "Арсенал".

Гравець збірної Франції став справжньою сенсацією, провівши в стані "канонірів" відрізок з 1997 по 1999 р. Однак, незважаючи на те, що згодом він представляв найвідоміші клуби світу, форвард вважає, що припуститися помилки, так швидко залишивши Північний Лондон.

Його здібності ніколи не ставилися під питання, однак його поведінка у визначні моменти заробила йому репутацію гравця, з яким складно працювати. Анелька стверджує, що це не так, однак визнає, що на початку своєї професійної кар'єри прийняв кілька неправильних рішень.

"У житті усі помиляються, і можу сказати, що відхід з "Арсеналу" був моєю помилкою, - сказав нападник "Челсі". - Саме тому з тих пір для мене все пішло не так.

"Однак я не міг знати, що очікує мене в майбутньому. Я міг би провести всю кар'єру в "Арсеналі". Я приймав рішення, думаю, що роблю правильні вчинки.

"Якби можна було усе почати спочатку, я б робив все інакше. Я приймав рішення, думаючи, що вони правильні на той момент.

"Моє життя пішло не так, як я собі представляв. Були злети і падіння, і я зштовхнувся з тим, з чим не хотів зіштовхуватися. Мене охрестили зіпсованою дитиною, але чому - тому що я вибирав те, що хотів?

"Тепер я більш досвідчений і упевнений у собі, ніж був у 20 років".

ФК Челсі