Українська правда

Зідана покликали в Херсон... як акціонера

Сергей Шемшученко — 3 червня 2008, 17:50

Всесвітньовідомий французький футболіст, чемпіон Світу і Європи Зінеддін Зідан у жовтні може відвідати Херсон.

Як повідомляє УНІАН, про це заявив голова Херсонської ОДА Борис Сіленков вчора під час прямого ефіру на місцевому телебаченні.

Зокрема, за інформацією Сіленкова, під час обговорення з керівництвом ТОВ "Данон" хід реконструкції та модернізації у Херсоні підприємства ТОВ "Данон Дніпро" він офіційно звернувся до керівництва французького концерну "Данон" запросити на відкриття у Херсоні модернізованого заводу фірми Зінеддіна Зідана, який є одним з найбільших акціонерів компанії.

За словами Сіленкова, така пропозиція сподобалася керівництву концерну, і вони сказали, що докладуть максимум зусиль для реалізації такого візиту. Планується, що Зінеддін Зідан візьме участь у футбольний матчі між збірною Херсонщини та збірною фірми "Данон".

"Президенту "Данон" сподобалася ця ідея і я думаю, що восени ми побачимо Зідана на Херсонщині" - підсумував Сіленков.

Зараз на херсонському заводі фірми "Данон" працює Державна комісія з прийому в експлуатацію його нових виробничих потужностей. Введення їх в експлуатацію заплановано, зокрема, на жовтень поточного року.

Француз Зінедін Зідан тричі був визнаний кращим футболістом світу, а в 2004 році - кращим футболістом Європи за останні 50 років за результатами опитувань УЄФА "Золотий ювілей