Українська правда

Відновлення Карлоса Корреа затягується на чотири місяці

Сергей Шемшученко — 3 червня 2008, 19:38

Півзахисник київського "Динамо" Карлос Корреа відновлюється після проведеної операції в невеликому містечку в 160-ти кілометрах від Сан-Пауло, де його відвідав генеральний директор клуба Резо Чохонелізде. Повернувши в Київ, в інтерв'ю www.fcdynamo.kiev.ua Резо розповів про хід відновлення бразильського футболіста:

"Після матчу з "Металістом" Корреа повернувся в Бразилію, а 24-го травня у провідній клініці міста Сан-Пауло йому була зроблена операція. Я розмовляв з лікарем і переконався, наскільки серйозне у футболіста ушкодження. На лівій нозі фібула зламана в двох місцях. Зараз Карлос проходить курс фізіотерапії на базі клуба "Сан-Пауло", що оснащена найсучаснішим устаткуванням.

До слова, тут же відновлювалися після травм ще один наш гравець - Родріго, і нападник "Мілана" Кака. Приблизно, курс реабілітації складе близько чотирьох місяців. Ми вирішили, що цей час Карлосу краще провести в Бразилії, у більш звичній обстановці і під спостереженням лікаря, що проводив операцію. Таким чином, у Київ Корреа повернеться не раніш осені".