Українська правда

Головний тренер ФК "Волинь" назвав депутатів Луцької міськради "мурлом"

Сергей Шемшученко — 20 червня 2008, 14:20

Сьогоднішня влада, я в цьому переконаний - це вороги волинського спорту. Це ви повинні знати, я кажу все так, як воно є насправді. Ми володіємо інформацією, що міська влада, за певну винагороду, готує продаж землі, котра належить спортивному комплексу "Авангард", одній із столичних компаній під незрозуміле будівництво, що не пов'язане зі спортом", - заявив у Луцьку під час зустрічі з фанатами ФК "Волинь" головний тренер команди Віталій Кварцяний.

Віталій Кварцяний зауважив: "Сьогодні тут, на стадіоні, розпочинається так звана війна. В міськраді, як на мене, зібралися депутати низького інтелекту. Хоча там є чоловік десять нормальних, ну, а решта, вважаю, таке мурло, що взагалі... Сьогодні міська влада хоче територію стадіону розділити, і під прикриттям цього в газетах друкують, що для громади потрібно відкрити прохід з проспекту Грушевського на Меморіал. Громаді заважає загорожа. Все закрито. Стадіон замкнений. Та це не є правдою".

Він також додав: "Якщо громада вирішить дати стадіон футбольному клубу, то ми тут зробимо найсучаснішу арену, а міська влада на ті кошти, що планує використати на "Авангард", краще нехай побудує п'ятдесят спортмайданчиків по місту для дітей. В іншому випадку (якщо міська влада не розрахується з нами за витрати, які суд присудив), ми все демонтуємо і підемо будувати новий стадіон, а влада нехай займається цим. Раз ми погані, то ми будемо йти до кінця".

Крім мера Луцька, у знищенні волинського футболу головний тренер клубу звинуватив і голову обласної ради: "Чому влада в особі Грицюка, Шиби, податкових органів робить силовий натиск, щоб загубити футбол? Голова обласної ради Анатолій Грицюк хоче відібрати у Василя Столяра базу на озері Світязь і говорить при цьому всілякі нісенітниці. Сидять в раді, ділять бюджетні кошти, кошти громади, і говорять що їм, депутатам, немає де відпочивати, тому базу треба відібрати".

www.zaxid.net