Українська правда

"Карпати" підписали серба Мілошевича

Сергей Шемшученко — 25 червня 2008, 17:19

Серб Іван Мілошевіч щонайменше на рік пов`язав свою футбольну кар'єру з львівськими "Карпатами". "Зелено-білі" взяли центрального захисника в оренду на один рік з правом викупу. Про це Інформаційний центр ФК "Карпати" повідомив спортивний директор клубу Юрій Дячук-Ставицький.

Утім, це не означає, що захисну лінію команди після уходу Миколи Іщенка і Сергія Лащенкова вже сформовано. ФК "Карпати" продовжуватиме селекційну роботу в цьому напрямку, шукає ще кількох кваліфікованих гравців, зокрема нападника.

"Іван Мілошевіч прекрасно проявив себе на тренуваннях, у двох контрольних матчах, склав усі нормативи, має чудові як для захисника фізичні дані. Гадаю, йому варто дати шанс проявити себе у "Карпатах". Цей футболіст виступав лише в одному клубі - "Младост", вихованцем якого і є. Протягом трьох останніх років Мілошевіч грав в основному складі цієї команди, був її капітаном», - розповів Юрій Дячук-Ставицький.

Тим часом Мамука Ламідзе, Андрій Ільяшевіч та Іван Княжевіч, що брали участь у спаринг-матчі проти "Металіста", вже залишили тренувальний табір "Карпат". Щодо Сулеймана Діабі, у нього закінчився термін робочої візи. "Він поїхав на батьківщину, у Кот д`Івуар, продовжити її на рік, - каже спортивний директор клубу. - Після його повернення остаточно визначимось з питанням чи потрібен він "Карпатам".