Головне

Платіні їде до Києва

27.06.2008 14:17 703 0
Мішель Платіні. Фото Expert.ru
У Києві 3 липня відбудеться зустріч президента України Віктора Ющенко з президентом УЄФА Мішелем Платіні, повідомляє прес-служба глави української держави. Напередодні Платіні також відвідає Варшаву. В обох випадках він проведе переговори про стан підготовки до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Україна і Польща одержали право приймати Євро-2012 у квітні 2007 долі. На сьогоднішній день УЄФА вважає не цілком задовільною роботу з підготовки до першості. Перший звіт про хід підготовки до Євро-2012 очікується наприкінці червня.

За підсумками поїздки президент Союзу європейських футбольних асоціацій надасть дві доповіді до розгляду на засіданні виконавчого комітету УЄФА у вересні. Оскільки Занепокоєння ходом підготовки двох країн виражалося неодноразово.

Раніше прем'єр-міністр Юлія Тимошенко повідомила, що уряд схвалив законопроект, що передбачає посилення статусову Національного агентства по підготовці до Євро-2012, що було створено ще в серпні минулого долі, але почало свою роботу тільки в 2008 році.

У січневій доповіді УЄФА була дана незадовільна оцінка проведеним заходам. "Ми спробували розбудити ці країни і до червня будемо чекати, як буде розвиватися ситуація", - заявляв Платіні.

УНИАН, РБК-Украина

Коментарі ()