Українська правда

"Дніпро" грає унічию з румунами

Сергей Шемшученко — 5 липня 2008, 16:50

Ігрову програму учбово-тренувального збору в Австрії "Дніпро" завершив контрольним матчем проти румунського "Арджеша". Ця команда, що свого часу двічі завойовувала титул чемпіона своєї країни, за підсумками минулого сезону повернулася у вищий дивізіон. Зустріч мала досить жорсткий характер - така манера гри властива румунським командам - і завершилася без голів, не зважаючи на те, що суперники обмінялися ударами у стійку.

Як і попередні контрольні поєдинки, наша команда провела матч двома складами, причому тактична схема в обох таймах дещо відрізнялася. У першій половині матчу "Дніпро" грав з насиченою серединою поля і одним форвардом на вістрі атаки, а після перерви на полі з'явився вже дует форвардів. "Дніпряни" створили більше моментів, ніж "Арджеш", але втілити в голи їх не змогли. У цьому матчі через невеликі проблеми зі здоров'ям не змогли взяти участь Олександр Грицай і Максим Старцев.

Необхідно також відзначити, що дніпропетровська команда грала на тлі втоми - адже, хоч збір і закінчується, ніхто не скасовував навантажень на тренуваннях. Вся запланована в Австрії робота була виконана, і 5 липня "Дніпро" повернеться додому.

4 липня. Австрія. Контрольний матч.

"Дніпро" - “Арджеш” – 0:0

"Дніпро": Кернозенко (Каніболоцкий, 65), Денісов (Андрієнко, 46), Шершун (Лісицкий, 46), Русол (П.Пашаєв, 46), Ещенко, Шелаєв (Холек, 46), Ротань (Феррейра, 46), Назаренко (Гусев, 46), М.Пашаєв (Давідсон, 46), Лепа (Самодін, 46), Горобець (Корніленко, 46).

“Арджеш”: Босняг, М.Стан (Гита, 60), Баласа, Діта (Казан, 72), Баззі (Поєнару, 63), Танасе, В.Стан, Тамеш (Бобоака, 78), Доман (Настасие, 65), Іордаке (Чирчу, 78), Дулча (Камара, 78).

ФК "Дніпро"