Українська правда

Димінський заплатив за "Україну" 10 гривень та отримав землю

Сергей Шемшученко — 11 липня 2008, 10:43

Депутати львівської міської ради проголосували за те, щоб цілісно-майновий комплекс стадіону "Україна" передали "Карпатам" в оренду на 10 років. Орендна плата складатиме 1 гривню на рік, повідомляє сайт клубу.

Питання розглядалося кілька годин. Під час обговорення міський голова Львова запропонував створити робочу групу, яка, доопрацювавши питання, роз'яснила усі нюанси справи. 78 депутатів проголосували "за". Стало відомо й те, що ФК "Львів" також гратиме на стадіоні "Україна". Новачок Прем'єр-ліги буде суборендарем стадіону.

Окрім цього, важливим пунктом угоди є те, що футбольному клубу "Карпати" погоджено місце розташування земельної ділянки та надано дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 17 га по вул. Липова Алея, 5 в оренду терміном на 10 років. Як повідомлялося раніше, на цій території ФК "Карпати" мають намір побудувати ультрасучасний спортивно-відпочинковий комплекс, футбольні поля для дітей.

Як вже повідомляв "Чемпіон", існує попередня домовленість про те, що окрім "Карпат" на стадіоні "Україна" свої домашні поєдинки проводитиме ФК "Львів". Усі витрати, пов'язані з утриманням стадіону відтепер ділитимуться навпіл. Минулого сезону утримання стадіону коштувало "Карпатам" 4 млн грн.