Українська правда

15 липня Сьомін виставить основний склад

Сергей Шемшученко — 11 липня 2008, 10:49

Головний тренер "Динамо" Юрій Семін на відкритому тренуванні прокоментував хід підготовки до старту сезону і матчу з "Шахтарем" зокрема, а також розповів про останні новини з розташування команди.

"У нас вже сталися великі зміни - Мандзюк, Олейник, Шмаков віддані в оренду, пішли Ващук, Бельгазуані, Фаркаш, Майкл, Гавранчіч, Марковіч, видно, піде Каддурі. Придбали поки лише трьох футболістів, які залишили позитивні емоції," - прокоментував Сьомін зміни у складі команди.

"На зборах постійно грали і Бетао, і Вукоєвіч. Ви зможете їх побачити вже в матчі за Суперкубок України. Що стосується Окодуви, то через великий пропуск, він перебуває не у кращому стані і йому ще треба попрацювати у фізичному плані. Футболісти вже розмовляють однією мовою, і новачки теж вписалися в колектив. На мій погляд, це буде посиленням нашої команди," - вважає тренер киян.

"У грі за Суперкубок зіграють дві найсильніші команди України на сьогоднішній день. Було, є і буде принципово поважно обіграти такого суперника, тому буде цікавий матч. Думаю, глядачі мають отримати велике задоволення, як це було у фінальному матчі за Кубок де ми, на мою думку, грали "першим номером". 15 липня на полі вийдуть ті, хто перебуватиме у найкращому стані".

За матеріалами офіційного сайту "Динамо"