Українська правда

Калиниченко: "По коментарі - до тренера"

Сергей Шемшученко — 14 липня 2008, 17:19

Максим Калиниченко
Півзахисник московського "Спартака" Максим Калиниченко зізнався, що не розуміє причин такого рішення головного тренера клубу Станіслава Черчесова, відправити його, Тітова та Моцар та у дубль. "По коментарі звертайтеся до головного тренера. Він своє рішення нам виразно не пояснив", - наголосив гравець збірної України.

Нагадаємо, що після розгрому від ЦСКА (1:5), головний тренер москвичів Станіслав Черчесов відправив до "дубля" Калиниченка, Тітова і Моцарта.

Тим часом, оглядачі провідних російських спортивних ЗМІ також дивуються з приводу санкцій на адресу спартаківського тріо. У якості прикладу альтернативних дій приводиться поразка Росії команді Іспанії (1:4) у стартовому поєдинку на Євро-2008. Тоді Хіддінку вдалося згуртувати команду, яка дійшла у результаті до півфіналу. Рішення Черчесова називають "полюванням на відьом" за армійським принципом "розібратися як треба і покарати аби кого".

До рішення щодо Моцарта питань виникає найменше - розібраний, ледачий і нервовий бразилець, але у випадку з Калиною все навпаки. Українець грав лише другий матч після довгого відновлення після розриву в'язок. У першому для нього матчі з "Тереком" українець забив єдиний гол москвичів. До речі, асистував йому тоді Тітов, який також потрапив у немилість. За неофіційною інформацією, ініціатором "заслання" трійці став власник "Спартака" Леонід Федун, який дуже недолюблює ветеранів команди.

Сегодня