Українська правда

"Львів" - "Дніпро". Коментарі тренерів

Сергей Шемшученко — 3 серпня 2008, 11:16

Вадим Тищенко, який представляв "Дніпро" на післяматчевій прес-конференції, повідомив, що через важку гру у Олега Протасова піднявся тиск, і отму він не прийшов на прес-конференію.

Вадим Тищенко (тренер "Дніпра"): - В цілому, гра була рівною. Можливо, у ми більше часу тримали м'яч, була територіальна перевага, але гольових моментів створили не так вже і багато. Головне, що сьогодні досягнутий результат, чим ми дуже задоволені. Гра могла обернутися, як в один, так і в інший бік. Потрібно визнати, що у нас багато не виходило, було допущено багато браку. Але на те були і об'єктивні причини - все-таки тиснув дуже сильний психологічний фон через не дуже вдалий старт. І потрібно віддячити гравцям за те, що знайшли в собі сили і вирвали перемогу.

- Як ви оцінюєте жеребкування Кубка УЄФА?

- Поки що про суперника нам нічого не відомо. Знаємо лише, що цього року вони вийшли у вищий дивізіон, а у першій кваліфікації пройшли "Арарат". Збиратимемо інформацію, плюс хтось з тренерського штабу поїде поглянути цю команду в справі.

- Чому Льопа не вийшов у стартовому складі?

- На даний момент у нас є гравці, які сильніше на цій позиції. До того ж він може вийти і підсилити гру, що у результаті і вийшло. Він вийшов на заміну і взяв активну участь в наших діях.

Степан Юрчишин (головний тренер ФК "Львів"):

- У нас були моменти, але, на жаль, пропустили необов'язковий гол. Що стосується змісту гри, то у нас є проблеми, особливо в лінії нападу. Сьогодні добре проявив себе голкіпер Радь, непогано виглядала середня лінія. Але відсутність кваліфікованих нападників не дає можливості грати в атакуючий футбол. Претензій до хлопців у мене немає - вони зробили все, що могли. А помилки будуть завжди, і в цьому немає нічого страшного.

- Який стан Марущака?

- У нього був струс мозку, і лікарі рекомендували йому зробити двотижневу паузу. Думаю, до наступної гри він вже буде готовий.

- Чому ви не замінили Коваціва, який у другому таймі явно вже не встигав за суперниками?

- В нашому розпорядженні лише три заміни. Просив заміну Гальчук, а ми хотіли ще освіжити лінію нападу. Потрібно розуміти, що Коваців пропустив багато часу через важку травму. Було б дозволено 5 замін - тоді б зміг його замінити.

- Сьогодні в основному складі не було номінальних нападників. Ви плануєте і далі так грати?

- Відмічу, що Панас грав на позиції нападника. Ми шукаємо варіанти, шукаємо підсилення. Думаю, в багатьох команд схожі проблеми.