Українська правда

Гравці донецького "Металургу" про матч з "Кривбасом"

Сергей Шемшученко — 3 серпня 2008, 12:13

По закінченню гри "Кривбас" (Кривий Ріг) - "Металург" (Донецьк) коментар дав автор переможного гол у ворота криворожців Олександр Зотов:

- Сьогодні був дуже важкий матч - обидві команди провели хорошу гру. У другому таймі ледве наполегливішими були господарі, яких "гнали" вперед уболівальники, але ми заслужили цю перемогу. У моменті, коли мені вдалося забити гол, я побачив, що Фернандеш і Дімітров швидко розіграли м'яч, і вдало зіграв на випередження.

Сергій Шищенко:

- Я думаю, що в першому таймі ми краще грали, чим в другому. У перерві наш наставник сказав нам, щоб ми і надалі діяли спокійно і упевнено. У другому таймі противник куди частіше бив по наших воротах, але ми свій шанс використали і добилися перемоги. У нас в думках була одна мета - відвезти з Кривого Рогу 3 очки. По грі ми ніяк не виглядали слабкішими.

- На 83-ій хвилині ти забив гол, який арбітри не зарахували. Ти згоден з їх рішенням?

- Під час гри важко проаналізувати всі моменти, але думаю, що я забив "чистий" м'яч. Я обіграв воротаря і закотив м'яч в порожні ворота. Дивлюся, боковий арбітр стоїть з піднятим прапорцем. Ясна річ, що головний арбітр гол відмінив. Добре, що ми вдало розіграли штрафний, і Зотов забив переможний м'яч.

За матеріалами прес-служби ФК "Металург" Донецьк