Українська правда

Палкін: Вукіч "забув" про новий контракт

Сергей Шемшученко — 5 серпня 2008, 10:46

Всі документи по можливому трансферу Звоніміра Вукіча з "Шахтаря" до "Москви" відправлені на експертизу у ФІФА, повідомляє "Спорт-Експрес".

Міжнародна федерація футболу повинна винести вердикт про легітимність переходу сербського півзахисника, у якого ще діє контракт з чемпіонами України, в російський клуб.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін спробував пояснити, чому Звонімір Вукіч заявив, що термін його контракту з донецьким клубом закінчується в червні, і він стає вільним агентом.

"Напевно, "забув", що продовжував угоду. Зрозуміло, ми зобов'язані були про це повідомити керівництво "Москви" і відправили факсом контракт, підписаний Вукічем. Виконавчому директорові московського клубу я по телефону сказав: "Прочитайте і приймайте рішення", - говорить Палкін.

Що стосується суми трансферу Вукіча до "Москви", Палкін відзначив: "Поки угода не відбулася, цього я вам не скажу. За моїми підрахунками, сума повинна бути еквівалентною тій, яку ми отримали б, звернувшись у Палату з вирішення суперечок ФІФА, якби футболіст і клуб, що його запросив, нехтували контрактними зобов'язаннями Вукіча перед "Шахтарем". Мені б менше всього хотілося, щоб справа дійшла до розгляду за участю міжнародних футбольних інстанцій. Вважаю, цього не трапиться".

Палкін також додав, що питання по Вукічу повинне вирішитися до кінця цього тижня.