Українська правда

Тренер "Рубіна": Підкати Тимощука небезпечні

Сергей Шемшученко — 12 серпня 2008, 00:08

На післяматчевій прес-конференції головний тренер "Рубіна" Курбан Бердиєв перепросив за свою поведінку наприкінці матчу з "Зенітом", в якому футболісти його команди отримали перемогу з рахунком 4:1.

"Перш за все, хочу попросити пробачення за свій вчинок перед суперниками, перед уболівальниками. Цей вчинок мене не прикрашає. Так поводитися головному тренерові не можна. Слава Богу, що ми виграли. Хлопці грали з бажанням, тому і перемогли. Якщо ми стали так грати, то я відразу зрозумів, що ми вибираємося з ями.

Скаргу на епізод, коли за рахунку 2:1 Тимощук явно повинен був отримати другу жовту картку, подавати не будемо. Але через це я і завівся. Скільки можна було прощати Тимощука? Лише тому, що він - Тимощук? Ви поглянете в інших матчах: він весь час стрибає ззаду. А якщо його трохи зачепити, то він валяється на полі. Його підкати ззаду небезпечні. Проте його завжди чомусь пробачають", - передає слова Бердиєва championat.ru.

Нагадаємо, Адвокат зі свого боку показав арбітру середній палець, коли арбітр на 4 доданій хвилині матчу показав другу жовту картку Анатолію Тимощуку.