Українська правда

Михайличенко відчепив від збірної трьох "гірників"

Сергей Шемшученко — 12 серпня 2008, 14:12

У вівторок головний тренер збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список з 23-х гравців, які готуватимуться до контрольного поєдинку проти Польщі, що відбудеться 20 серпня у Львові на стадіоні "Україна".

У порівнянні із попередніми спарингами із Нідерландами та Швецією, виклик до лав національної команди знову отримали голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський та його одноклубники Артем Мілевський і Тарас Михалик. Натомість за межами списку опинилися "гірники" Рустам Худжамов, Володимир Єзерський і Олександр Гладкий.

Склад збірної України

Голкіпери: Андрій П'ятов ("Шахтар"), В'ячеслав Кернозенко ("Дніпро"), Олександр Шовковський ("Динамо").

Захисники: В'ячеслав Шевчук, Дмитро Чигринський і Олександр Кучер (усі - "Шахтар"), Тарас Михалик і Андрій Несмачний (обидва - "Динамо"), Григорій Ярмаш ("Ворскла"), Віталій Мандзюк ("Арсенал"), Андрій Русол ("Дніпро").

Півзахисники: Максим Калиниченко і Сергій Назаренко ("Дніпро"), Денис Голайдо ("Таврія"), Олексій Гай ("Шахтар"), Анатолій Тимощук ("Зеніт" Санкт-Петербург, Росія), Євген Левченко ("Гронінген", Нідерланди), Сергій Кравченко ("Ворскла").

Нападники: Андрій Воронін ("Ліверпуль", Англія), Андрій Шевченко ("Челсі" Лондон, Англія), Володимир Гоменюк ("Таврія"), Євген Селезньов ("Шахтар") і Артем Мілевський ("Динамо").

ФФУ