Українська правда

"Аустрія" і "ВІТ-Джорджія" зіграють лише один раз

Сергей Шемшученко — 12 серпня 2008, 21:07

Через політичну ситуацію в Грузії переможець в протистоянні "ВІТ-ДЖОРДЖІЯ" й "Аустрія" визначиться в одному матчі у Відні, який відбудеться 28 серпня, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Спочатку планувалося, що перша зустріч другого відбіркового раунду Кубка УЄФА пройде 14 серпня на стадіоні імені Михайла Месхі в грузинській столиці Тбілісі. Проте через непросту політичну обстановку на півночі країни "ВІТ-ДЖОРДЖІЯ" запропонував провести зустріч на нейтральній території - в турецькому місті Різе. УЄФА погодилася перенести матч на стадіон "Ататюрк" в Різе. Але після цього федерація футболу Грузії, що представляє,, зокрема інтереси "ВІТ-ДЖОРДЖІЇ" повідомила, що з причин безпеки команда не зможе дістатися до місця проведення зустрічі.

Оскільки "ВІТ-ДЖОРДЖІЯ" не в змозі забезпечити безпеку під час зустрічі в Грузії, а так само дістатися 14 серпня до Різе, УЄФА прийняв рішення відмінити першу гру і провести єдиний матч 28 серпня у Відні на полі "Аустрії". УЄФА зв'яжеться з клубами і національними асоціаціями, щоб повідомити правила проведення цього поєдинку.

news.sportbox.ru