Українська правда

Нері Кастільо хоче грати в "Бетісі", а не в "Шахтарі"

Сергей Шемшученко — 13 серпня 2008, 08:15

Агент Хуан Карлос Паділья повідомив, що іспанський "Бетіс" зацікавлений в послугах мексиканського нападника Нері Кастільо, тому він зробить усе можливе, щоб переїзд його підопічного з Манчестера в Севілью відбувся. За інформацією іспанських ЗМІ, орендна угода між "Шахтарем", "Манчестер Сіті" і "Бетісом" може бути підписана до кінця тижня.

"Така можливість реальна, і Нері дуже радий цьому. Є взаємний інтерес, ми будемо робити усе від нас залежне, щоб пропозиція "Бетіса" стала реальністю", - заявив Паділья в інтерв'ю офіційному сайту севільського клуба.

Агент заявив, що Кастільо ні в якому разі не повернеться в Донецьк, хоча його контракт із "Шахтарем" дійсний ще чотири роки.

"Переговори складні, але пропонуються логічні рішення. Мова про оренду. У такому випадку клуб-власник трансферу зможе заощадити гроші на зарплаті, але при цьому залишить права на його продаж", - додав Паділья.

І хоча сума можливого трансферу не називається, приблизно вона складе близько 10 мільйонів євро. При цьому, п'ять мільйонів "Манчестер Сіті" виплатив як річну оренду, і тепер хотів би отримати компенсацію за наступні півсезону.

www.terrikon.dn.ua