Українська правда

У 1999 році "Динамо" мало завдання виграти Лігу чемпіонів - Шевченко

Сергей Шемшученко — 13 серпня 2008, 08:38

Нападник "Челсі" Андрій Шевченко розповів, що в 1999 році Валерій Лобановський ставив перед київським "Динамо" задачу виграти Лігу чемпіонів.

"Правда. Недарма в попередньому сезоні він навіть на нашу перемогу 4:0 над "Барселоною" на "Ноу Камп" відреагував стримано. Вже в роздягальні дав зрозуміти, що зваблюватися виграшем над одним з фаворитів не варто: перед командою поставлена глобальна стратегічна задача", - наводить слова футболіста "Спорт-експрес".

Що стосується сили сьогоднішнього "Динамо" у порівнянні з командою 90-х років, Шевченко відзначив: "Не бачу сенсу порівнювати "Динамо" другої половини 90-х з нинішнім. Не бачу ще і з тієї причини, що з тих пір у команді змінилося не одне покоління гравців, а з тих футболістів, з якими я виходив на поле, залишився тільки воротар Олександр Шовковський".

Андрій також поділився своєю думкою про майбутній матч київського "Динамо" проти "Спартака": "З газет я дізнався думку тренерів і гравців про шанси "Динамо" і "Спартака" на сумарну перемогу за підсумками двох матчів. Вони здебільшого оцінюють їх як 50:50. А це значить, що українські і російські уболівальники стануть свідками двох захоплюючих матчів.

www.championat.ru