Українська правда

Ігор Суркіс: Якщо чесно, думаю, що ми забезпечили собі вихід у груповий етап Ліги чемпіонів

Сергей Шемшученко — 13 серпня 2008, 22:08

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не очікував такого результату від матчу зі "Спартаком" (4:1).

"Уболівальники б не пробачили, якби приїхали на матч-відповідь без шансів на перемогу. Але, звичайно, ми перевиконали план. Сьоміна в роздягальні зустрічали оплесками.

На початку ми пропустили безглуздий гол, і я навіть не упевнений, чи був він забитий за правилами. Але ми не опустили руки, як бувало раніш, і в підсумку ні в чому не програли "Спартаку": ні фізично, ні морально, ні в комбінаційному плані.

Звичайно, ми граємо на контратаках. Напевно, "Спартак" спеціально віддав нам ініціативу, але ми на подив добре володіли м'ячем і грали в комбінаційний футбол, що буває досить рідко.

Так, штучний газон був дуже незвичний для нас - у всіх гравців зводило ноги. Перед матчем ми радилися з Валерієм Газзаєвим - він сказав, що ЦСКА і "Спартак" два-три дня до гри тренуються на звичайному покритті, а потім приїжджають у "Лужники" і грають, так ми і вчинили.

Якщо чесно, думаю, що ми забезпечили собі вихід у груповий етап Ліги чемпіонів.

У VIP-ложі я сидів з Ігнатьєвим. Він ще до матчу говорив, що, якщо Київ візьме м'яч під контроль і буде грати в атакуючий футбол, то в "Спартака" не буде шансів. Борис Петрович як у воду дивився", - розповів Суркіс.

www.sports.ru