Українська правда

Квитки на матч Україна - Польща коштують від 40 до 200 грн

Сергей Шемшученко — 20 серпня 2008, 00:15

"Ми вважаємо, що така ціна на квитки не є дуже високою. У Києві на матчі Ліги чемпіонів найдешевші квитки коштують удвічі дорожче. Ми сподіваємося, що уболівальники прийдуть і заповнять весь стадіон", - заявив сьогодні, 19 серпня, на прес-конференції, присвяченій проведенню товариського матчу між збірними України і Польщі, який відбудеться у Львові, заступник виконавчого директора ФФУ Василь Заброда.

Також під час прес-конференції директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради передав понад 500 квитків дітям, учасникам шкільної футбольної ліги, а також районним УДЮМКам.

Голова федерації футболу Львівської області повідомив, що згідно з офіційним протоколом, який підписаний між федерацією футболу Польщі і України: українська сторона передала польській 50 VIP-квитків і 100 квитків на федерацію футболу Польщі. Але, окрім того, полякам буде відданий увесь 10 сектор на стадіоні "Україна". І польські вболівальники вже купили близько трьохсот квитків, повідомляє ЗІК.

"Заходи безпеки будуть на найвищому рівні, адже планується приїзд прем'єр-міністрів обох країн. І також ми хочемо показати польським колегам, що якщо в нас ще немає стадіонів, аеропортів, але хоча б по безпеці ми готові до "Євро-2012". Також на матч прибуде і представник УЄФА, який відповідає за підготовку стадіонів до "Євро-2012". Також віце-прем'єр міністр України Іван Васюник проведе у Львові засідання оргкомітету по питаннях "Євро-2012", після якого всі учасники поїдуть на стадіон", - заявив Ярослав Грисьо.