Українська правда

Українська збірна (U-19) перемагає ірландців на товариському турнірі

Сергей Шемшученко — 20 серпня 2008, 12:58

20 серпня юніорська збірна України (U-19) провела другий поєдинок на представницькому міжнародному турнірі в Ірландії. Підопічні Юрія Мороза виявилися сильнішими за господарів змагань − 1:0. В іншому матчі кривдники "синьо-жовтих" у першому турі іспанці переграли з мінімальним рахунком однолітків з Португалії і достроково стали переможцями турніру.

Вирішальний епізод: У матчі за участю невдах першого ігрового дня − українців та ірландців − гості, в чиїх діях простежувалася дисципліна і налагодженість між ланками, одразу захопили ініціативу, планомірно розхитуючи оборонні редути суперника. Й на початку другого тайму тиск на ворота господарів вилився у гол Дмитра Коркішка. Як з’ясувалося пізніше, цей епізод й виявився вирішальним, хоча підопічні Мороза володіли беззаперечною перевагою і мали забивати ще як мінімум кілька разів.

Проблема реалізації: -Я дуже задоволений якістю сьогоднішньої гри, − зазначив по її закінченні наставник "синьо-жовтих". − Хлопці виклалися на повну, не надавши супернику жодного шансу схилити шальки терезів на їхню користь. Проте не варто занадто радіти, оскільки в нас ще дуже багато проблем. Одна з них − низька реалізація моментів. Отже, докладатимемо максимум зусиль аби не припускатися подібних помилок.

Ірландія − Україна − 0:1

Гол: 0:1 - Коркішко (49)

Україна: Пацюк, Вознюк, Білий, Парцванія, Максименко, Рибалка, Гармаш (Морозенко, 75) Гордійчук (Стеценко, 85), Карноза, Коркішко, Каверін (Шевчук, 46)

Українці 21 серпня зіграють останній свій поєдинок з португальцями.

ffu.org.ua