Українська правда

Юніорська збірна двічі перемогла в Ірландії

Сергей Шемшученко — 20 серпня 2008, 16:18

У вівторок, 19 серпня, юніорська збірна України (U-19) провела другий поєдинок на представницькому міжнародному турнірі в Ірландії. Підопічні Юрія Мороза виявилися сильнішими за господарів змагань - 1:0. В іншому матчі кривдники «синьо-жовтих» у першому турі іспанці переграли з мінімальним рахунком однолітків з Португалії і достроково стали переможцями турніру.

У матчі за участю невдах першого ігрового дня - українців та ірландців - гості, в чиїх діях простежувалася дисципліна і налагодженість між ланками, одразу захопили ініціативу, планомірно розхитуючи оборонні редути суперника. Й на початку другого тайму тиск на ворота господарів вилився у гол Дмитра Коркішка. Як з'ясувалося пізніше, цей епізод й виявився вирішальним, хоча підопічні Мороза володіли беззаперечною перевагою і мали забивати ще як мінімум кілька разів.

"Я дуже задоволений якістю сьогоднішньої гри, - зазначив по її закінченні наставник "синьо-жовтих". - Хлопці виклалися на повну, не надавши супернику жодного шансу схилити шальки терезів на їхню користь. Проте не варто занадто радіти, оскільки в нас ще дуже багато проблем. Одна з них - низька реалізація моментів. Отже, докладатимемо максимум зусиль аби не припускатися подібних помилок".

Ірландія - Україна - 0:1 (Коркішко, 49).

Україна: Пацюк, Вознюк, Білий, Парцванія, Максименко, Рибалка, Гармаш (Морозенко, 75) Гордійчук (Стеценко, 85), Карноза, Коркішко, Каверін (Шевчук, 46).

Міжнародний турнір 4-Nation (U-19)

18 серпня. Іспанія - Україна - 3:0, Ірландія - Португалія - 0:1;

19 серпня. Ірландія - Україна - 0:1, Португалія - Іспанія - 0:1;

21 серпня. Україна - Португалія, Ірландія - Іспанія.

ffu.org.ua