Українська правда

Юнацька збірна стає другою у Пскові

Сергей Шемшученко — 25 серпня 2008, 11:21

У п'ятницю, 22 серпня, юнацька збірна України (футболісти 1993 року народження) завершила свій виступ на міжнародному турнірі, що проходив у російському Пскові. Підопічні Олександра Лисенка посіли друге місце, поступившись у фіналі збірній Росії - 1:3.

Перша половина гри пройшла без відчутної переваги жодної з команд. Рівна боротьба точилася майже на кожному клаптику поля. На перерву команди пішли з нулями на табло.

Другий тайм видався більш багатим на гольові моменти. Один з них завершився голом у ворота українських хлопчаків. Проте, нашій команді вдалося відігратися завдяки пенальті, якій реалізував півзахисник "синьо-жовтих" Андрій Єфремов.

Успіх надихнув підопічних Олександра Лисенка на більш активні дії, але вони так і не принесли дивідендів - уникнути поразки українці не спромоглися. Юні росіяни за невеличкий проміжок часу поповнили свій актив ще двома влучними ударами.

По закінченні фіналу відбулося нагородження кращих гравців турніру. Після поразки у боротьбі за перше місце втішив той факт, що двоє представників юнацької збірної України були удостоєні персональної відзнаки. Так, кращим захисником змагань визнали Рудольфа Сухомлинова, а кращим хавбеком - Микиту Полуляха.

Росія (U-16) - Україна (U-16) - 3:1
Голи: Єфремов (з пенальті).
Україна: Шевченко, Лалієв, Братков, Сухомлинов, Волков, Єфремов, Полулях, Багдасаров, Калитвинцев, Тащі, Квашук.

ffu.org.ua