Українська правда

"Манчестер Сіті" має намір підписати Роналдо

Сергей Шемшученко — 25 серпня 2008, 19:20

Роналдо веде з представниками "Манчестер Сіті" переговори з приводу можливого переходу в цей клуб, повідомляє Daily Mail. Проте для підписання контракту бразильцю необхідно пройти тест з фізпідготовки. Футболіст має статус вільного агента з кінця червня, коли закінчився термін його контракту з "Міланом". Зараз форвард відновлюється після травми, яку отримав в минулому сезоні. Нападник проводить тренування в Іспанії під наглядом фізіотерапевта.

У число команд, які хочуть бачити у себе Роналдо, входять також голландський "ПСВ", американський "Лос-Анджелес Гелаксі", а також японський "Кашіма Антлерс". Проте їх всіх відлякує перспектива виплати футболісту дуже високої зарплати. Так, в "Мілані" бразилець отримував близько 6,5 мільйонів фунтів стерлінгів у рік.
Нагадаємо, що Роналдо забив 74 голи в 112 іграх за збірну своєї країни, він є триразовим володарем призу кращому гравцеві світу за версією ФІФА, також з 15 м'ячами в 19 зустрічах він є найрезультативнішим бомбардиром в історії Чемпіонатів світу.

sport-express.ru