Українська правда

Погрози Блохіна полякам розпочинають справджуватися

Сергей Шемшученко — 28 серпня 2008, 00:16

Президент "Легії" Лешек Міклас прокоментував відеоролик, що з'явився на офіційному сайті ФК "Москва".

"Дивно, що замість того, щоб говорити про спортивну складову, у запрошенні на матч проводяться негативні паралелі з історії польсько-російських відносин. Тим більше що це з'явилося на офіційному сайті футбольного клуба.

У цьому зверненні є заклик до агресії, особливо з огляду на нинішню політичну ситуацію. А ми не займаємося політикою. Досить несподівано, що московський клуб зайшов так далеко. Знаю, що в Іспанії бувають подібні ситуації, наприклад, коли "Реал" грає з "Барселоною", але і там це не носить настільки серйозного характеру. У матчах Кубка УЄФА я з таким не стикався.

Коли після першого матчу Олег Блохін говорив, що в Москві нам буде ще гірше, думав, що в нього не витримали нерви. А тепер бачу, що він знав, що говорив. Сподіваюся, що якщо для кого і буде гірше, то для наших суперників на полі.

Ми направимо запит в УЄФА, надто що ця організація продовжує розглядати скаргу ФК "Москва" щодо поведінки польських уболівальників у матчі у Варшаві. З одного боку, "Москва" скаржиться на наших уболівальників, а з іншого боку - розміщує на своєму сайті звернення, що далеке від футболу", - цитує президента "Легії" офіційний сайт польського клуба.

www.sports.ru