Українська правда

Блохін: Полякам треба відіграватися, нехай лізуть

Сергей Шемшученко — 28 серпня 2008, 10:14

Перед матчем у відповідь Кубку УЄФА з варшавською "Легією" головний тренер "Москви" Олег Блохін заявив, що "Москва" віддасть польській команді простір на полі, повідомляє офіційний сайт російського клубу.

- В якому стані команда підійшла до цієї гри? У останньому домашньому матчі "Москва" знов програла.

- Що означає "знов"? Мені не подобається така постановка питання, - зауважив Блохін. - Можна подумати, що ми програємо всі матчі підряд. Ну програли, не беремо удома очок. Нам легше, напевно, діяти на виїзді. Взнаємо завтра стан команди.

- Чи є в команді втрати перед поєдинком?

- На Кубок УЄФА не заявлені Звонімір Вукіч і Браніслав Круніч. Всі здорові, окрім Едгараса Чеснаускіса. Хто буде у заявці, вирішимо сьогодні.

- Триматимете в голові підсумок першого матчу? Або ж буде установка грати на перемогу?

- Важке питання. Перша зустріч, особливо перший тайм, мені не сподобалася. На таких нервах грати в Європі неможливо. Треба враховувати, що "Москва" вперше виступає на такому рівні. Психологічний чинник, як не налаштовуєш футболістів, все-таки на них тисне. У нас буде розбір матчу в Польщі. Побачимо, що було добре, що погано, які сильні, які слабкі сторони. І приймемо рішення.

Я вважаю, діяти на утримання рахунку безперспективно. Враховуючи рахунок першого матчу, швидше за все, надамо полякам простір. Їм треба відіграватися, нехай лізуть. Треба добре поламати голову. Та і за три дні нас чекає гра прем'єр-ліги.